Biopellets

Meyership benytter biopellets som energibærer. Biopellets fremstilles av rent skogsvirke, vanligvis flis eller kutterspon, som tørkes, males og komprimeres til sylindriske biter under stort trykk. Biopellets har et energi-innhold på 4,8 kWh/kg. Produktet avgir svært lite aske, ca. 0,5 %. Asken egner seg godt som gjødningsmiddel på plen eller til prydbusker. Pelletsvarme er vanligvis et svært godt alternativ til olje og strøm, når man vurderer investeringskostnader, driftskostnader og miljøbelastning. Biopellets er et rent naturprodukt som inngår i naturens eget kretsløp. Pga. av produktets tetthet tar det liten plass å lagre biopellets, enten det er som pallvare, big-bag eller bulk. Ved tørr lagring kan biopellets holde seg i mange år. Det kan være godt å vite at man kan fyre så mye man vil uten å tenke på forurensning av natur og miljø. Pelletsvarme er med andre ord fremtidsvarme.  

Bestill biopellets

Priser gjeldende fra 01.02.2020:
    Pr. pall, 52 sekker a´ 16 kg, totalt 832 kg:  Kr. 2.850,- inkl. mva. levert fra vårt lager.    Vi kan tilby utkjøring innen Rana sentrum inkl. Åga og Bossmo/Ytteren:


    1 pall:    Kr. 360,-
    2 paller:    Kr. 575,-
    3 paller:    Kr. 775,-
    Alle priser inkl. mva..
    Det er en forutsetning at kjøper tilrettelegger for enkel avlasting på leveringsadressen. For utkjøring til steder utenom Mo i Rana by, ta kontakt for prisoverslag.
    Bestill pellets: post@meyership.no


Pelletsfyring medfører store fordeler i forhold til andre varmekilder

  • Miljøvennlig, da pellets ikke gir nettoutslipp av CO2.
  • Lagring av pellets tar liten plass.
  • Kan kjøpes både i sekk og på pall, eller leveres som bulk.
  • Lett å håndtere og renslig.
  • Prisstabilt produkt.
  • Optimal forbrenning, svært lite aske.
  • Pelletskaminer styres av termostat og tidsur og kan startes og stoppes ut fra behov. Innebygd vifte i kaminen driver luften forbi varmeveksleren og bidrar til høy virkningsgrad og hurtig oppvarming.
  • Enkel påfylling av pellets i kaminens brenseltank eller via egen silo. Kaminen varmer fortløpende i opptil flere døgn avhengig av brenseltankens størrelse og fortløpende pelletsforbruk.
  • Sentralvarmeanlegg basert på pellets gir din villa høy komfort og enkelt vedlikehold. Pelletsen mates automatisk fra silo til sentralvarmeanlegget. Silo fylles fra bulkbil ved bruk av luft. Sentralvarmeanlegg basert på pellets sørger for nok tappevann og behagelig temperatur i villaen.

Våre samarbeidspartnere